MUZIEKLES HATTEM - HART VOOR MUZIEK!

We mogen weer...
Probeerorkest.
Stacks Image 7361
Stacks Image 4477
AMV-cursus
Ieder jaar verzorgt Fanfarekorps Ons Genoegen de AMV-cursus. Voor meer informatie kijk op de webpagina Algemene Muzikale Vorming.


Informatie over aanmelden, lesinhoud of kosten kun je opvragen bij onze coördinator opleidingen Nicole ten Have.

Over ons

Muziekles Hattem is een initiatief van Fanfarekorps Ons Genoegen Hattem. Ons Genoegen heeft haar eigen muziekopleiding. Onder de naam Muziekles Hattem wordt een breed lesaanbod aangeboden voor alle doelgroepen (zie hieronder). Binnen de muziekopleiding worden lessen gegeven in alle instrumenten uit het fanfareorkest. De lessen worden gegeven door onze zeer ervaren en specifiek opgeleide muziekdocenten. In de lessen leer je een instrument stap voor stap beter te bespelen. Met twee doelen: het behalen van een echt muziekdiploma (een KNFM- of NFCM-diploma) en het meespelen in één van de orkesten van het fanfarekorps! De muziekdiploma's van KNFM en NFCM zijn landelijk erkend. De muziekopleiding van Ons Genoegen werkt samen met de muziekopleidingen van de andere Hattemse muziekverenigingen: Ontwaakt en CMH. Zo bundelen wij onze krachten en kunnen we de wachtlijsten zo kort mogelijk houden.

Lesaanbod

Muziekles Hattem heeft opleidingen voor basisschool-leerlingen, AMV en de Blazerklas, en biedt daarnaast individuele lessen aan die zijn bestemd voor alle doelgroepen (van jong tot oud). Voor muziek maken ben je namelijk nooit te oud! Binnen de cursussen wordt les gegeven in alle instrumenten van een fanfare. Lessen worden gegeven in verenigingsgebouw De Triangel. Meer informatie over ons lesaanbod en de afzonderlijke cursussen vind je hier.
Stacks Image 812
Stacks Image 6550
Stacks Image 6552

Meer informatie

Zin om ook muziek te gaan maken? Dan bij je bij ons aan het goede adres! Op deze website vind je alle informatie over het volgen van muzieklessen en de mogelijke instrumenten die je kunt bespelen. Als je je wilt aanmelden voor een bepaalde opleiding, dan kun je op deze pagina terecht.

Voor ons privacybeleid, zie deze
pagina.